ADNGTekeningen & Nachtpost

Aanwijzingen over Tekeningen en een aankomendstormende radiovideoshow

Momenteel ben ik ism Sexyland.world bezig om een radiovideoshow te maken, Nachtpost.

Nachtpost wil eenzame (en andere) mensen die graag willen deelnemen aan het Nachtleven, maar daar obstakels bij ervaren, verbinden mét het Nachtleven; Het programma bestaat (voorlopig) uit een twee-maandelijkse radiovideoshow, die vanuit de sfeervolle Sexyland studio wordt uitgezonden (online te horen en zien via de website, datums worden nog aangekondigd).
Met op termijn een side-program van kleinschalige evenementen ism het Nachtleven (clubs, kroegen, theaters, bioscopen, musea, restaurants, etc?), waarin mensen een beetje op weg worden geholpen, om weer wat meer mensen te kunnen ontmoeten, en zich hopelijk wat minder eenzaam te voelen.


Momenteel is Sexyland gesloten, dus zijn daar nu ook geen tekeningen logischerwijze. Bij De Meeuw komen deze week weer een paar nieuwe, die je kunt meenemen. Die zullen daar nog tot/met de 15e zijn.
Ondertussen ben ik druk met de voorbereidingen voor Nachtpost dus. En kan daar wel wat financiële ondersteuning bij gebruiken, dus heb ik het volgende bedacht: alle opbrengsten van ADNGratis Tekening gaat naar Nachtpost.

Nu moet ik eerlijk bekennen: de bestellingen via de site liggen volledig op hunne gatjes. Ik hoop dat dat nog enigszins gaat aantrekken, mensen het is bijna Kerst en geef kado’s enzo kado! Je kunt zelf bepalen wat je betaalt, of niet betaalt want ook de gratis optie is er nog steeds.