De Stats juni 2022

Door allerlei andere dingen vergeet ik hier leuke dingen te posten… niet dat ik de Gratis Tekeningen vergeet, nee nee.
Bijna iedere dag zit ik braaf te tekenen, en ik moet zeggen, dat dat na ruim anderhalf jaar wel wat op corvee begint te lijken. Nu heb ik met mezelf afgesproken tot en met 1000 tekeningen te tekenen, dus ik mot nog effe :-).

Voor wie het leuk vindt, hier wat statistiekjes, geldend voor vandaag 2 juni 2022.

Tot nu toe heb ik 716 tekeningen getekend. De teller staat echter officieel op 714, omdat ik 2x een fout maakte daarmee, en toen de tekeningen een al bestaand nummer gaf, en zodoende ze als nr -2 of b bijgenummerd.
Ook heb ik 2 tekeningen weggegooid, omdat ik ze bij nader inzien irritant vond. Dus dan zijn het er toch weer 714.

Gemiddelde aantal tekeningen getekend per dag is dan dus 1,34.
Ik moet nog 286 tekeningen maken, ik heb tot maximaal 15 december de tijd (dan stopt de website). Dat betekent dat ik er gemiddeld nog 1,45 per dag moet tekenen. Maar ik ben liever eerder klaar, dus dat wordt nog wel even aanpoten.

Jullie willen natuurlijk allemaal HEEL GRAAG weten hoeveel tekeningen er weggegeven zijn. Dat zijn er best veel:
285 tekeningen vonden gratis en voor niets een nieuw onderkomen! Plus 10 tekeningen verkocht, is een totaal van 295 tekeningen. 2 personen maakten gebruik van de mogelijkheid tot een tekening in opdracht.
Voor 1 vrijwilligersorganisatie is 1 tekening gebruikt voor hun Tshirts. Ook waren er verschillende mensen die een donatie deden, waar ik heel blij mee ben, want je zou het niet denken misschien, maar Gratis Tekeningen maken kost geld. En 1 organisatie gunde mij een opdrachtje met 1 van de tekeningen voor een set kaarten als relatiegeschenk, wat weer wat geld in het meestal lege laadje bracht. Tot nu toe kostte het me € 559,23 en ontving ik € 546,80.
Wat in godesnaam heb je met al die poen gedaan, Celsius!?!?
Nou: daar betaalde ik de potloden, markers, tekenpennen, gummen, papier, postzegels, website hosting en domeinnaam, een snijapparaat, mesjes, drukkosten, bezorgkosten, vele rollen schilderstape en een paar advertenties op MP van.

Ook houdt ik bij hoeveel GT’s er per Takeaway locatie zijn meegenomen.
Van juli tot december 2021 waren de tekeningen in buurthuis De Meeuw mee te taken, daar zijn er in totaal 28 meegenomen. Bij Sexyland.world is de Takeaway begonnen in augustus 2021, en duurt nog voort: in het begin plaatste ik daar 10 tekeningen per week, dat zijn er inmiddels 5 per week. In totaal zijn daar tot nu toe 152 Gratis Tekeningen meegetaked.
Ook plaats ik af en toe GT’s in buurtbiebjes hier en daar, daar zijn er in totaal tot nu toe 29 meegenomen.
Het totaal aan Takeaway tekeningen die zijn meegesnatched komt daarmee op 209.

En last but not least, 41 tekeningen heb ik van de voorraad afgehaald om in een paar boekjes te verwerken. Maar dat schiet niet zo op nog.
Anyway, tot de volgende update!