KeuzeTips vd Week (11 april)

Het kan wat veel zijn, (nu) 14 pagina’s met elk 20 tekeningen te moeten doorspitten, op zoek naar nu juist die ene.
Daarom vanaf nu iedere week een keuzehulpje: KeuzeTips vd Week.
Iedere maand stel ik (of iemand anders? Wie wil, mail me!) een setje Gratis Tekeningen samen, die ik op de homepage zet.
Uiteraard blijven de vele TekeningPagina’s ook gewoon beschikbaar, voor degenen die het juist wel leuk vinden om alles te bekijken. Vandaag dus de eerste KeuzeTips, door mijzelve.

Ik teken graag gebouwen, huizen, en allerlei vreemdsoortige bouwsels die in werkelijkheid in no time zouden instorten, maar wel erg leuk zijn om in je fantasie in te vertoeven. Hoewel het me ook leuk lijkt, deze in werkelijkheid te zien, en er dan ook echt in te kunnen :-). Hier dus 20 architectonische Celsiusbouwsels: