Radio Klotestad

Sinds kort ben ik een NIEUW ANDER radiogebeuren begonnen, en wel Radio Klotestad en je vind ons op Mixcloud.

Radio Klotestad is een music driven radioplay, oftewel een hoorspel gebaseerd op muziek. Tijdens de livestreams zijn er ook sfeervolle achtergrondtaferelen te ZIEN, als bonus.
De livestreams zijn 1x per 2 weken, op dinsdagavond vanaf 22 uur, meestal tot ongeveer half 12.
De eerstvolgende (3e) uitzending is op 27 september 2022.

Daarna zijn de uitzendingen terug te luisteren (alleen audio).
Radio Klotestad gaat over een fictieve stad, het zou zomaar Nederland kunnen zijn in het jaar 2163, dat verworden is tot één grote stad (hetgeen het nu toch eigenlijk al is, met hier en daar wat bos, zandgrond, water of klei). Er gebeuren vaak onverklaarbare dingen, er zijn verhalen, toestandjes en situaties. Hoofdpersoon in het hele drama is Mulder, die hier over vertelt. Soms in een gesprek, soms een monoloog of een verzuchting, een gedicht.
De 1e aflevering was in het het Nederlands, maar we zijn inmiddels overgegaan naar het Engels. Hoewel er soms wel Nederlandstalige muziek gedraaid zal worden. Of Franstalig, Arabischtalig, noem het maar op en het zal er zijn.

Je kunt ook meedoen, door evt een door jou opgenomen tekst/muziek of een soundscape in te sturen. Video mag ook, maar dat kan alleen als achtergrond dienen; we zijn hierbij aan een aantal regels gebonden. Sowieso komt natuurlijk niet alles in aanmerking, dus als je wilt meedoen, heb je wel eerst onze goedkeuring nodig, het wordt niet klakkeloos geplaatst. Mail me maar, met je vragen of ideeeeeeeeeeeeeen: hannahcelsius@pm.me